Tehdaspinnoitteiset peltikatot

pinnoitettu katto

 

Yläkuvassa uudelleen pinnoitettu muovipinnotteinen peltikatto. Vanhoissa, tehdaspinnotteisissa katoissa  esiintyy usein muovipinnoitteen irtoamista ja värivaurioita. NOXYDE -pinnoitus on paras ratkaisu tehdaspinnoitteisille ( esim.PVC-pinnat, Pural, PVDF ) peltikatoille. Tavalliset aineet eivät sovellu lainkaan tehdaspinnoitteisille katoille: väärä ainevalinta ja työtekniikka johtaa uuteen käsittelyyn 5-10 vuoden sisällä. Uusintakäsittely onkin sitten kalliimpi isompien pohjatöiden vuoksi.

NOXYDE-pinnoitus lyhyesti: 1.Katto puhdistetaan vanhoista, irtoavista pinnoitteista. 2. Käsitellään pinnat pohjusteaineella. 3. Katto pinnoitetaan NOXYDELLA huolellisesti ja takuutyönä. 4. Siivotaan paikat ja lähdetään pistämään seuraava katto kuntoon.

Menetelmä on edullinen, kestävä ja suhteellisen nopea. Teemme vuosittain suuret määrät uudelleenpinnoituksia. Suoralla on pisin kokemus ja vanhimmat näytöt näistä hommista. SOITA 050-5950408 tai lähetä viestiä.

Lisää tarinoita kuvaa klikkaamalla !

kattotyot referenssit

Pyydä tarjous!

Voit laittaa meille viestiä myös alla olevalla lomakkeella. Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluhin. Jätä tarvittaessa myös yhteydenottopyyntö.