Kattomaalaukset ja kattotyöt

 

 

 

  • Kattotyot1
  • kattotyot2
  • kattotyot3
  • kattotyot4

 

SUORA-RAKENNUS OY on hyvin perinteinen rakennus- ja saneerausalan yritys : on sirkkelit, naulapyssyt, kompurat, betonimyllyt, vasarat, taltat ja muut pelit. Erikoisalaamme on kuitenkin kaikki kattojen huoltoon ja kunnostuksiin liittyvvät työt: kattomaalaus, katon pinnoitus, katon korjaus ja -asennustyöt. Erityisen paljon teemme kattojen pintakäsittelyjä : peltikatto, mineriittikatto, tiilikatto ja huopakatto ovat ne yleisimmät Suomessa. Kaikille materiaaleille on omat aineensa ja käsittelytapansa. Tuosta vasemman puolen valikosta löytyy lisää infoa. Joka tapauksessa teemme työt systeemeillä, joista meillä on omat pitkän ajan kokemukset, ja joille voidaan antaa kunnon takuut. AINA !

Suoran aineilla sekä kunnostusmenetelmillä ( ja hinnoilla ) vältytään usein katon vaihdolta. Rahaa säästyy vaikka keittiöremppaan, jonka senkin saa meiltä näppärästi koska teemme myös perinteistä nikkarointia. Jos niin harmittavasti on kuitenkin päässyt käymään, että katto on kunnostuskelvoton ( harvoin ), saat uuden katon Suoraltakin varsin mukavasti.

Noista vasemman reunan valikoista löytyy lisää erillaisia kattojuttuja. Soita 050-5950408, tekstaa tai lähetä postia, niin pistetään teidänkin katto uuteen uskoon.

 

 

 

 

 

Pyydä tarjous!

Voit laittaa meille viestiä myös alla olevalla lomakkeella. Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluhin. Jätä tarvittaessa myös yhteydenottopyyntö.