Peltikaton maalaus

Golden Gate Bridge

 

”MEILTÄ PARAS AINE JA MENETELMÄ PELTIKATOILLE!”

NOXYDE-TERÄSPINNOITE ?

 

1. Pitkä käyttökokemus.

Lupauksia, väitteitä ja testejä. MUTTA näytöt oikeasti ratkaisevat ! 1vuotta, 2, vuotta, 3 vuotta,…? Ei vaan 30 vuotta ! NOXYDE-pinnoituksia on tehty kaikkein vaativimmissa kohteissa Suomessa ja maailmalla jo yli 30 vuotta. Ei ole sattumaa, että NOXYDE-pinnoite on valittu satojen eri aineiden joukosta maailman tunnetuimpien teräsrakenteiden suojaksi. NOXYDE on kehitetty alun perin ilmastollisesti ja muuten vaikeisiin kohteisiin, joissa ei haluta tai voida uusia maalausta muutaman vuoden välein.

Suora-Rakennus Oy ( yritysmuodon vaihto 2006 ) on tehnyt NOXYDE-pinnoituksia Suomessa jo 12 vuotta.  Asiakkaitamme ovat yksityiset, valtio, kaupungit, talo- ja kiinteistöyhtiöt.

2. Uuden katon maalaus.

Ensimmäinen maalauskerta on erityisen tärkeä, koska se on pohja tuleville huoltokäsittelyille. Huoltomaalausvälit jäävät hyvin lyhyiksi jos pohjakerros irtoaa aina kun päälle tulee uusi maalikerros. Tästä syntyy helposti ikävä korjauskierre joka jatkuu vuodesta toiseen.

NOXYDE-pinnoite on käytännössä osoittautunut täydelliseksi valinnaksi uudelle metallipinnalle: Erittäin pitkäikäinen. Tarvittaessa huollettavissa yksinkertaisilla menetelmillä ja kaikilla aineilla.

3. Vanhan katon maalaus.

Toisinaan katto saattaa mennä niin pahaan kuntoon, että tavallinen maalaus ei enää kannata : vuotoja, ruostetta, runsasta lohkeilua, vaikeita tartuntapohjia, jne.
Meillä on runsaasti näyttöjä erilaisten ongelmakattojen kunnostuksista. NOXYDE-pinnoite muodostaa optimaalisen paksun ja sopivan elastisen kalvon. NOXYDELLA on hyödyllinen kyky tiivistää saumoja, läpivientejä sekä reikiä, koska aine on valumaton. Vanhoissa katoissa saattaa olla paksuja maalikerroksia vuosikymmenten ajalta. NOXYDE-pinnoitteella on kuitenkin loistava kyky sitoa vanhat pohjat kiinni jolloin vältytään esim. hiekkapuhalluksilta. NOXYDE-pinnoite tarttuu lujasti tavallisten maalien lisäksi myös erillaisten erikoismaalien ja –pinnotteiden päälle: bitumit, pvc, pural, alumiini,kupari,jne. Meillä on runsaasti näyttöjä erillaisten ongelmakattojen käsittelystä. NOXYDE-pinnoite suojaa myös monia Museoviraston suojelukohteita.

4. Pitkä takuuaika ja huoltoväli

Koska tunnemme tuotteemme pitkältä ( 12 vuotta ) ajalta, annamme sille myös kunnon takuuajan. AINA!

Emme kuitenkaan lupaa enempää kuin mitä meillä on kokemusta tuotteesta.

5.Huollon helppous.

Kokemuksesta tiedämme, että huollon helppous kannattaa huomioida materiaalivalinnoissa. Tietyt pintakäsittelyaineet tekevät katot lähes mahdottomaksi huoltokäsitellä. Tämä sen vuoksi, että ko. aineiden poistaminen kattopinnoilta ei onnistu normaaleilla menetelmillä ja kustannuksilla kun huoltokäsittely tulee eteen : ja huoltokäsittely tulee eteen 100-varmasti ! Huoltokäsittelyn yhteydessä vanhaa ainesta on poikkeuksetta aina pystyttävä poistamaan alta. Näin huolimatta siitä mikä on  päälle tuleva uusi aine. Vanhojen aineiden poisto muodostaa aina suurimman osan työn osuudesta. Vaikea puhdistustyö on kustanukseltaan jopa 6-kertainen verrattuna helppoon pohjatyöhön ja tuplaa koko urakkahinnan normaalitasosta ( esim. edellinen pintakäsittely ) : jolloin uuden katon tekeminen saattaa olla mielekkäämpi vaihtoehto.

NOXYDE-pinnoite muodostaa sopivan paksun ja elastisen kalvon, joka ei pilaa kattoa. NOXYDE-pinnoitettua kattoa voi kuka tahansa helposti huoltaa ilman erikoislaitteita ja –menetelmiä. Tilaajan kannalta edullista on myös se, että NOXYDE-pinnoitetta voidaan korjata mahdollisista vauriokohdista kaikilla tavallisilla pintakäsittelyaineilla, koska kalvo ei ole ylipaksu ( yleensä aina alle 500 μm ) , eikä se hyljeksi muita pintakäsittelyaineita. NOXYDE-pinnoitteen huoltaminen on nopeaa ja edullista.

NOXYDEN ruostesuoja ei ole pelkästään tiiviin kalvon varassa. Päinvastoin kuin monet muut pinnoitteet NOXYDE sisältää aktiivisia ruosteenestopigmenttejä, jolloin metallipinnoille saadaan automaattisesti myös kunnon korroosiosuoja. Mikäli maali /pinnoite ei sisällä ruosteenestoaineita kehittyy kalvon alla korroosiota kun sen alle pääsee kosteutta ja happea.

6. Tunnettu valmistaja

NOXYDE-pinnoitteen valmistaja on MATHYS ( Belgia ), joka on nykyään osa maailmanlaajuista RUST-OLEUM-yhtymää. Eli ei epäselvyyksiä tuotevastuissa.

 

TARKEMPAA SELOSTUSTA KUVIEN PROJEKTEISTA KUVAA NÄPÄYTTÄMÄLLÄ

kattotyot referenssit

Pyydä tarjous!

Voit laittaa meille viestiä myös alla olevalla lomakkeella. Vastaamme mielellämme kaikkiin tiedusteluhin. Jätä tarvittaessa myös yhteydenottopyyntö.